Chubakazubaka
haskinerin2094@tutamail.com
Aktualne promocje w Lidlu - co warto kupic? (152 อ่าน)
24 ก.พ. 2569 00:42
Czesc wszystkim! Zauważyłem, ze w Lidlu pojawiły sie nowe promocje. Zawsze z moja rodzina robimy tam duze zakupy co tydzien, ale czasem ciezko sie polapac, co warto kupic. Ostatnio skusiłem sie na kilka produktow z gazetki, ale nie wszystko okazało sie strzalem w dziesiatke. Moze macie jakies sprawdzone tipy, co w tej promocji naprawde sie oplaca?
31.129.78.92
Chubakazubaka
ผู้เยี่ยมชม
haskinerin2094@tutamail.com
lossau zasalle
lossauzasalle@tutamail.com
24 ก.พ. 2569 01:29 #1
Hej! Ja tez przegladalem ostatnio oferte Lidla i kilka rzeczy mnie zaskoczylo. Szczegolnie polecam zwrocic uwage na swieze warzywa i owoce sa naprawde w dobrej cenie. A jesli chcesz zobaczyc wiecej detali, to zawsze mozna zajrzec na lidl gazetka, gdzie znajdziesz konkretne promocje. Zdarza mi sie tez lapac super okazje na nabial i rozne przyprawy, ktore zazwyczaj sa tansze niz w innych sklepach. Trzymaj sie blisko gazetki!
31.129.78.92
lossau zasalle
ผู้เยี่ยมชม
lossauzasalle@tutamail.com
vice crufoli
vicecrufoli@outlook.com
24 ก.พ. 2569 02:36 #2
Swego czasu zauwazylem, ze rodziny coraz chetniej korzystaja z promocji w supermarketach, a Lidl staje sie jednym z glownych wyborow. Warto zwrocic uwage, ze niektore produkty pojawiaja sie w gazetkach regularnie, co ulatwia planowanie zakupow. Ciekawe, jak te oferty zmieniaja sie w zaleznosci od pory roku. Zdecydowanie robi sie ciekawie w takich sklepach!
31.129.78.92
vice crufoli
ผู้เยี่ยมชม
vicecrufoli@outlook.com